EPОфисът на Светослав Малинов в гр. София предоставя възможност на мотивирани и амбициозни млади хора да станат част от екипа му в България за период от два месеца на непълен работен ден. Кандидатите трябва да са настоящи студенти със засилен интерес в сферата на европейските политики и институционални взаимоотношения. Целта на стажа е да предостави възможност за участие в организационните дейности свързани с активностите на евродепутата в страната, както и запознаване с работата в парламентарните комисии и цялостната му дейност. Стажантите ще имат възможността да се включат в организацията на публични събития и да работят заедно с екипа по инициативата Европейско междучасие.

Светослав Малинов е член на Европейския парламент от групата на ЕНП и член на комисията по култура и образование, както и заместник в комисията по промишленост, изследвания и енергетика. Ако сте завършили първи курс и имате задълбочени познания и интерес в сферата на европейските политики, право и институционални отношения – може да кандидатствате не по-късно от 06-ти Март 2016 г. Допълнителни изисквания:

– Отлично владеене на английски език и работно ниво на един от останалите официални езици на ЕС;
– Отлични организационни и комуникационни умения;
– Компютърна грамотност и способност  за събиране и анализ на информация;
– Гъвкавост и умение за работа в екип.

Кандидатите трябва да изпратят подробно CV /европейски формат/ и кратко мотивационно писмо на английски на електронен адрес: office@smalinov.eu, с референция „Стажант 2016“ до 06 Март (неделя).

С успешните кандидати по документи ще се свържем лично за организацията на интервю. Настоящият подбор на стажанти е за последователни позиции в рамките на годината.