EP logo on PHS front facade

Европейските информационни центрове на Светослав Малинов (ЕНП) в градовете Варна и Бургас предоставят възможност на мотивирани и амбициозни млади хора да станат част от екипа му в България за период от два месеца (01/10/2015 – 01/12/2015).

Стажът е неплатен, на непълен работен ден, с гъвкаво работно време, съобразено с ангажиментите на стажанта. Кандидатите трябва да са настоящи студенти, със засилен интерес в сферата на европейските политики.

Целта на стажа е да предостави възможност за участие в организационните дейности, свързани с активностите на евродепутата в страната, запознаване с работата на парламентарните комисии, както и цялостната му дейност. Светослав Малинов е член на Европейския парламент от групата на ЕНП, член на Комисията по култура и образование, както и заместник в Комисията по промишленост, изследвания и енергетика. Успешно завършилите стажа ще получат лична препоръка от Светослав Малинов за извършената дейност и демонстрирани качества.

Допълнителни изисквания:

– Отлично владеене на английски език, допълнителни чужди езици са предимство;

– Завършен първи курс на обучение;

– Отлични организационни и комуникационни умения;

Инициативност и отговорност към поетите ангажименти;

Компютърна грамотност и способност за събиране и анализ на информация;

– Креативност, гъвкавост и умение за работа в екип.

Кандидатите трябва да изпратят подробно CV /европейски формат/ и кратко мотивационно писмо /до една страница/ на английски език  на електронен адрес: varna@smalinov.eu  (за позицията в гр. Варна) или на burgas@smalinov.eu (за позицията в гр. Бургас). Имейлите трябва да са с референция „Стажант 2015“.

Успешно преминалите селекцията по документи ще бъдат поканени на интервю.

Краен срок за кандидатстване: 22-ри септември 2015г.